Andorra

image177

Nu kan jag pricka av ett till land på kartan över alla länder jag ska besöka i mitt liv, nämligen Andorra. Hann vara i Andorra en hel dag och jag blev förälskad i dett lilleputtland efter ca fem minuter!

Andorra ligger precis på gränsen mellan Spanien och Frankrike, det ligger som i en liten dal. Landet är omringat av berg och det är otroligt vackert där.

Det är mycket rikt folk som bor där och det är samtidigt väldigt billigt eftersom att de inte har någon skatt på sina varor så tillexempel elektroniska saker är hälften så billigt som vi är vana vid här i Sverige. Det ni ;)

Jag hann inte shoppa så mycket som jag hade velat faktiskt, det blev mest ut och in i varenda affär som vi hann se. Tyvärr så har ju alla i spanien siesta mitt på dagen så vi fick lite otur,  våran shoppingtid krockade med deras siesta.

Jag köpte iallafall en beige DKNY väska som jag blev nöjd med absolut :D

    

Rafting
Innan vi åkte in till shoppingområdena så provade jag på "Rafting" forsränning på svenska, det var riktigt kul och det coola med det var att vi fick åka i "uppvärmnings/träningsbanorna" som de som tävlade i OS också använde sig av. Dock så tror jag att vi fick en kortare variant haha.

   
0 kommentarer