Flygvärdinna

På måndag så börjar en ny resa för mig, jag ska nämligen utbilda mig till flygvärdinna.

Det är något som jag har gått och funderat på i några år. Sökt lite annonser här och där men aldrig fått komma på intervju. Efter varje ansökning så har jag blivit sådär glad och förväntansfull i några dagar och sedan glömt bort det och slutat hoppas.

Jag är ju lite emot det där med att söka jobb på internet men jag provade ändå. Tänkte inte så mycket på det, och så några månader senare så blev jag kallad på intervju. Det var mellan 500 och 1000 personer som hade sökt jobbet och på den tredje och sista intervjun så fanns det 25 personer kvar och ytterliggare 5 stycken skulle sållas bort.

Det är svårt med intervjuer, man vet egentligen inte riktigt vad de går efter. Jag kan själv tycka att jag är lite för mesig ibland också. Ni vet när man går därifrån och tänker, men varför sa jag inte sådär istället? Det kändes sådär efter den sista intervjun och jag trodde faktiskt inte att jag skulle få det. Efter ca en timma så damp det ner ett mail i inkorgen om att jag var välkommen på kurstart den 2 september. Wiho!

Sa upp mig från mitt nuvarande jobb som kanske inte passade mig superbra, jag är ingen vidare säljare faktiskt om jag får säga det själv. Och nu så sitter jag här förväntansfull och tycker själv att jag är lite galen som har sagt upp mig och hoppar på nästa tåg.

Men vet ni? Magkänslan känns bra!

0 kommentarer