Flygvärdinne utbildning, vecka 1

Hej!
Jag vet inte vart jag ska börja. Jag har haft en fantastisk vecka! Superintensiv, nya intryck, helt underbara klasskompisar som det känns som om man har kännt i mer än en vecka, en massa questionaire, jag har läst en massa engelska, blandat engelska och svenska i alla mina anteckningar, ganska snurrigt i huvudet ibland. Jag har skrattat, och skrattat! Det var längesen jag skrattade såhär mycket om dagarna - kan i och för sig bero på den sömn som jag inte har fått :)
 
Måndag & tisdag så gick jag 8:30-17, onsdag 14-23, torsdag 10-19 och fredag 8:30-17. Vilket betyder att jag åker 06:13 när jag börjar 08:30. Sen så har det varit en hel del signalfel och såklart Obamas besök som har gjort att jag har tillbringat mer tid än vanligt på diverse tåg och bussar. En dag fick jag ca 4 timmars sömn så hela veckan har verkligen varit fullbokad. Har inte hunnit träffa någon, knappt T! Läxor på kvällarna och huvudet fullt med information.
 
Denna vecka så har vi hunnit med att åka på slide'en nerför planet, pratat säkerhet, badat med raft'en, räddat folk, blåst upp livvästarna och hoppat i vattnet, släckt eld i en mockup (tränings plan). Samt pluggat en massa teori.
 
Men även fast det är tufft! Kanske det tuffaste jag gjort hittills i mitt 25-åriga liv. Så är det definitivt en av de roligaste sakerna jag har gjort. Jag är lite av en quitter ibland, duger det inte så hoppar jag gärna av. Men det här känns så himla kul, inga sura miner fem på morgonen när klockan ringer. Jag är så glad för att jag är en av 800 som fick chansen att gå vidare, och jag ska göra allt för att få mina vingar!
 
 
 
0 kommentarer