Tokyo - Japan

Jag sover ganska mycket för tillfället, oftast så blir det runt 10 timmar varenda dag, jag tror att jag sover för länge för att kunna komma ihåg mina drömmar. Men när jag väl vaknar och kommer ihåg vad jag har drömt så är dom underbara!

Som idag när jag vaknade så hade jag alldeles precis befunnit mig i Tokyo med min vän. Jag nästan vaknar av att jag skrattar och inser att för en sekund sedan så kunde jag nästan "ta i Tokyo" och om jag blundar hårt så kanske jag faller tillbaka in i samma dröm? (Haha nej det gör man ju inte)

Men allt känns så himla verkligt och drömmarna jag drömmer är så himla vackra. Dom är färgglada, det är fina byggnader och blommor överallt, det är trevliga människor och jag kände en sån lugn när jag vandrade omkring där alldeles för mig själv och tittade på alla skrikiga färger och japanska tecken som var omöjliga att förstå, alla skolbarn som hade lunch. Jag gick och väntade på min vän Sussi som skulle komma med ett senare flyg. Hon kom med nästan flyg och vi gick och skrattade längs gatorna.

"Tokyo är som en LSD-tripp utan dom utomkroppsliga substanserna".

0 kommentarer