Jag blir galen

Nu får det vara nog! Det är exakt tre veckor sedan som jag kom hem från resan och jag har någonting i foten som kliar så in i norden. Har behandlat mig själv med lite receptfria läkemedel men utan resultat så jag har nu fastställt min egna diagnos: Maskar i foten. Har jag rätt så är det riktigt äckligt!

Just nu så gör jag vad som helst för att få bort det och får sova en hel natt utan att springa upp och panikskölja foten i iskallt vatten. Ska till vårdcentralen idag och jag hoppas innerligt att jag får komma till en läkare som kan något för den förra var helt värdelös. Han behandlade foten med frysning när han inte ens visste var det var, sen så skulle jag prova två huskurer bland annat tandkräm och allergitabletter och fungerade inte det så skulle jag använda en salva. Sedan så sa han: Ja det kanske var en dum idé att frysbehadla foten. Han hade inga kakor i kakburken... Så jag hoppas att jag får hjälp idag annars så skär jag av mig foten, nästan så illa är det.

Det roliga är att jag satt och läste om maskar i fötterna när vi var utomlands och vi funderade på att åka till Malaysia och då så sa jag något i stil med: Tänk om man får något sånt, gud vad äckligt! Ska aldrig mer uttala mig om saker för de verkar slå in.



The beach i Thailand.
0 kommentarer