Hurricane Irene

Det enda vi har sett pa tv:n det narmaste dygnet ar nyheterna om stormen Irene. Nu ar hon val sa gott som over sa det kanns skont!

Igar tog vi en promenad i Central Park, vi letade efter en adress dar vi skulle hamta ut vara Joshua Radin biljetter och val dar pa bara nagon minut sa oste regnet ner. Har nog aldrig varit sa blot i hela mitt liv. Underkladerna var genomvata och vi sprang for att hinna undan regnet, sprang och skrattade om vartannat. Vi vann definitivt miss wet t-shirt contest!

Igar sa var aven alla affarerna stangda och forspikade med plywoodskivor, plankor och tejp over fonstrerna. Alla vantade det varsta och det var val det som var det jobbigaste att vi inte riktigt visste hur mycket skada Irene skulle gora.

Jag gick och funderade ut bade en och flera flyktplaner for i mitt huvud sa skulle byggnader skaka, fonster ga sonder, saker pa gatorna blasa runt och det skulle vara kaos overallt. Rattor ur kloakerna skulle springa runt pa gatorna och jaa ni forstar nog mina tankar? Men jag far val saga sahar i efterhand att jag ar en liten dramaqueen och just nu sa har det inte varit varre an ett regnovader har uppe pa ovre manhattan.

New york ar stort sa skulle vi aka ner till Brooklyn sa skulle vi nog se en massa vatten men har uppe vid Times Square sa ar det bara regn.

Vi borjade dagen med att ga och kopa amerikanska pankakor, brod och kaffe och sa gick vi upp till hotellrummet och kollade pa nyheterna och vantade pa Irene. Jag ar glad att det inte blev varre an sahar! Vi fortsatter nog dagen med att ta det lugnt och hoppas pa att solen kommer fram snart igen som dom har lovat ;)
1 kommentar