Behind the scenes

Igår så började det med att jag åkte bil med T upp till Hammarby sjöstad, tog tvärbanan till Sickla udde, från Sickla udde så tog jag buss 71 till Jarlaberg och hoppade av vid Nacka forum. Väl där så fick jag gå under en bro och upp till motorvägen och ta den blåa bussen 747 ut till Värmdö. I Värmdö så använde jag mig av gps:en på Iphonen, den är suverän! Den lilla pricken flyttade sig på kartan och då insåg jag att jag gick åt rätt håll.

Hela detta äventyr resulterade i att jag var den statisten som var där först på plats... Alltså 30 minuter tidigare. Ibland hatar jag att jag alltid ska vara så duktig på att komma före i tid. Hade jag dessutom skippat mitt Mc donalds besök och inte segat så mycket så hade jag varit en timma för tidig. Så är det nästan alltid med denna släkt?!

Det började med att vi fick äta frukost och dom var väldigt generösa, det fanns mackor och fika under hela dagen. En god middag blev vi bjuda på och även efterätt, ännu mer fika, glass och snacks. Så man behövde verkligen inte gå hungrig. Jag glömde tyvärr att ta med mig en bok för det var väldigt mycket väntan men jag tyckte att man fördrev tiden ganska bra ändå.

Dom spelade in två reklamfilmer en på förmiddagen och en annan på eftermiddagen. Jag tror inte att vi kommer att synas så mycket men det var kul att se hur det gick till, och till Ica reklamerna får man bara vara statist en enda gång. Det som var lite coolt är att affären är uppbyggt på ett lager och att den har så mycket detaljer för att bara vara en låtsas affär. Vi får hålla utkik v. 37 då den ena reklamen går på tv.

Skulle definitivt kunna göra såna här saker igen, har redan anmält intresse för andra saker :)

 

 

 



0 kommentarer