Caribbean 2015

Jag och T bokade en resa till västindien i förrgår. I början på 2015 så flyger vi iväg två veckor till Dominikanska republiken. Vi lyxade även till det med förstaklass på planet så det kan inte bli mycket bättre.

Det har varit ett intensivt reseår för mig (privat) där jag har kunnat bocka av riktiga höjdarresor. Filippinerna, Barcelona x 2, Malaga, Tokyo, München och till sist Rom. Jag är så otroligt glad att jag har kunnat göra dessa resor, och jag är tacksam för alla fina minnen som dom har skapat.

Det här året som har varit och fortfarande är, har varit en riktig bergochdalbana för mig. Jag hoppas att ingen ska behöva vara med om det som jag har upplevt. Jag har fått kämpa (och kämpar fortfarande) väldigt mycket känslomässigt. Helt plötsligt så fick jag det bekräftat att livet är så otroligt skört, att det kan vändas upp och ner över en dag när man minst anar det.

Så därför har jag prioriterat resor och saker som får mig att må bra. Jag ska jobba på att 2015 blir ett ljust och bra år, och just nu så känns det som att det börjar väldigt bra iallafall : ) 

(Bild lånad från google)
caribbean15 vacation
0 kommentarer