Flyttat

Nu sa har vi flyttat till Mix hostel, ett mycket mysigare stalle som jag tror vi kommer att trivas jatte bra pa! Sjuklingarna har nu blivit friskningar igen som tur ar. Idag sa har vi inte gjort sa mycket mer an att lata oss och flyttat hit, kostar 25 kr per natt och vi har fatt ett rum for fyra personer sa vi sover sjalva.

Vi tog en tur till Chengdu`s storsta tempel idag sa mysigt att bara strosa omkring och titta pa de fina byggnaderna, lokalbefolkningen och bara vara. Vi avslutade promenaden med att ta en timmes kinesisk massage, har aldrig forut fatt en riktig massage sa jag visste inte om jag skulle gilla det men det var verkligen jatte skont! Trots att jag borjade skratta flera ganger pa grund av att jag ar sa kittlig 25 kr fick vi ge for den. Har sagt det forr och sager det igen det ar sa himla billigt har!

Just nu sa sitter jag och dricker ett glas vin ur ett champagne glas?! Haha har aven bestallt in en spaghetti bolognese sa nu blir det till att ta det lugnt ute i tradgarden bland soffkuddarna.

Livet ar allt bra harligt ;)

1 kommentar