Seans

Igår så var jag på Seans på Wij gammelgård i Hölö, och som sagt så var det Vendela från det okända som var där och medlade. Har varit på seans en gång förut men fick inget budskap så jag blev lite besviken... Men vet ni vad? Igår så fick jag faktiskt ett budskap.

Är fortfarande inte helt hundra, men jag tror att det var min "gammel moster" Dagny som kom på besök. De pratade om ett familjenamn och jag tror att det kan vara deras andra namn båda mina mormors systrar hette Evelyn i andra namn.

Hon berättade saker som Vendela inte har kunnat veta om mig, för jag har ju aldrig träffat Vendela förut. Jag vet ju vad jag känner själv men är ganska så vilsen, så det var skönt att få en bekräftelse på att det jag funderar på är rätt. Hon var även rolig också, hon skickade en höstjacka, ett par skor och långkalsonger. Jag skulle hitta alltig på samma affär...

Haha jag har haft en del problem med mina höstkläder. Just att jag inte har någon höstjacka och jag har köpt två par nya höstskor men det var mest impulsköp, så jag vet inte riktit om jag gillar dom än. Jag är glad idag, det känns som att hon är med mig nu om dagarna. Bara tanken på det gör mig glad. Hon var en riktigt rolig dam, lite fräck sådär men alltid genom snäll.

Det är kanske lite känsligt att skriva om sånt här? Men jag tror på att det finns någon slags kontakt med den andra världen. Jag tror inte att vi bara dör och ligger där, jag tror på reikarnation och att vi kommer att få träffa de som har lämnat oss igen.

Det är vad jag tror. Vad tror du?
1 kommentar