Speciellt hostel

Ar det vi bor pa.
Igar var det fest sent, och alla var hogljudda. 
Vaknade tidigt i morse av att alla var vakna och pratade HOGT! Men nu har jag vant mig. Skulle dock inte rekomendera det har Hostelet till nagon annan haha.

En av killarna som bor dar packar sin vaska varje kvall for att han inte vet om han dagen efter kommer att ha rad att sova dar den kommande natten, han ar endast 19 ar gammal! Det ar ganska sorligt.
I morgon ska vi forsoka hyra en bil sa att vi kommer ifran varan gata, och upp till canyon och nagra vattenfall forhoppningsvis? En kille fran Peru ska ocksa hyra med oss som ar 26, vilket blir lattare da vi bara ar tjugo och far betala mer far att vi inte ar 25.

Pa onsdag sa bar det av mot den tredje och sista On Oahu dar vi ska bo i Honolulu - Waikiki som ni sakert alla kanner igen.

I morgon sa ar det bara 2 veckor var pa varan resa kanns lite sorligt faktiskt. Tiden gar sa fort!
Nu ska jag erkanna en sak som jag oh Sussi gjorde forsta dagen, haha. VI LIFTADE! Efter 3 minuter blev vi upp plockade av en man och hans hund som fick sitta i mitt kna under resans gang. Bli inte chockade nu men det ar sa man tar sig fram har pa Hawaii... Jag och Sussi lever som man ska med andra ord. Och vi ar radda om varandra :)







1 kommentar