Nyår
Det var 4 rätters middag.
Till förrätt: Råraka med kalix löjrom, gräddfil, rödlök och purjolök.
Till mellanrätt: Smörstekt hummer, de andra med vitlökssmör och jag med parmesansmör.
Till varmrätt: Stekt oxfilé med potatisgratäng, rödvinssås och sallad. Till efterrätt: Varm chokladfondant med ekologisk glass. Till detta så hade vi en massa flaskor champagne, som vi hade fått under året som passade bra att öppna. Samt en massa öl, vin och baccardi. Sen att våran vän är en bra kock och älskar att stå i köket gör ju inte saken sämre.
Vi tände en brasa som vi eldade hela kvällen, så när vi firade in det nya året så satt vi runt elden, drack champagne och kollade på fyrverkerierna som grannhusen sköt.
En toppen nyårsafton med andra ord, nu ser jag fram emot ett fantastiskt år. Där jag inte har några nyårslöften förutom att ta hand om mig själv och bli bättre på att spara pengar.